Je bent eindelijk oud genoeg! Of misschien heb je wel eindelijk de tijd en de middelen voor rijles. Hoe dan ook: je bent op zoek naar een betrouwbare rijschool. Maar hoe gaat het nu eigenlijk allemaal in z’n werk bij ons?

Rijles bij Rijschool Alex
Je krijgt rijles van Alex of Hester, de eigenaren van rijschool Alex. Hiermee ben je verzekerd van goed en betrokken rijles. Dus geen rijles van wazige rijinstructeurs die het weinig uit maakt of je nu slaagt of zakt. We bestaan al dik 50 jaar dus je kan wel zeggen dat onze naam een plus is op je examen.

Je wordt binnen de regio opgehaald en afgezet waar je wil: thuis, op school, bij een vriend(in). De auto waarin je rijdt is niet te groot en niet te klein. Zo ben je goed voorbereid op zelfstandig rijden nadat je geslaagd bent. We kiezen auto’s uit die prettig in gebruik, veilig en comfortabel zijn.

Een les duurt ander half uur. Je bent hierin ook echt 90 minuten aan het rijden. We besteden dus geen kostbare tijd aan theorieles in de auto. Je vorderingen worden bijgehouden op een persoonlijke instructiekaart. De instructiekaart neem je mee naar huis zodat je dat thuis nog eens kan bekijken wat je gedaan hebt.

We beginnen de eerste lessen met het beheersen van het voertuig. Schakelen, sturen, het dashboard: alles komt aan bod. Wanneer je dit onder de knie hebt, gaan we ons focussen op verkeersdeelneming- en regels. Dit is voornamelijk een kwestie van veel oefenen en ervaring op doen.

Het aantal lessen dat je nodig hebt verschilt per persoon. Bij ons krijg je geen les méér dan nodig, maar ook niet een minder. Het belangrijkst is namelijk dat je straks veilig zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer. Wanneer we geloven dat je op het juiste niveau zit, kun je examen gaan doen. Slaag je hiervoor, dan ben je de trotse eigenaar van je rijbewijs!

Theorie
Wanneer je begint met autorijles, hoef je nog geen theoriecertificaat te hebben. Dit is pas noodzakelijk wanneer je het examen aan gaat vragen.

Pakketprijs €1775

20 lessen van 90 min €1700
Theorie €100
Examen €275
Totaal €2075
Korting €300
Losse les € 85

Gespreid betalen is mogelijk!

Schrijf je in

Neem contact op

Alex jr.

Rijinstructeur

06 53 30 05 78


Hester

Rijinstructeur

06 52 62 07 95