Bijna praktijkexamen!
14 maart 2016
De dag van het praktijkexamen…
14 september 2016

Laatste rijles!

Lief dagboek,

Volgende week precies rond de klok van 1 uur is mijn praktijkexamen! De laatste les was ik erg zenuwachtig, omdat ik weet dat mijn examen in zicht komt. Alex stelde me gerust en vertelde dat ik me moest focussen op deze les en niet vooruit moet kijken naar volgende week. Deze laatste les deden we een laatste proefexamen om alle dingen nog een keer te doorlopen.

In het begin maakte ik domme kleine foutjes die ik normaal nooit zou maken zoals keren en vooruit inparkeren. Later in de les kreeg ik meer vertrouwen en verliep de les uitstekend. Alex complimenteerde mij steeds met mijn goede rijgedrag en ziet dat ik zowat elke situatie onder controle heb.

Aan het einde van de les namen we nog even de theorie van de auto door. We bespraken wat de onderdelen onder de motorkap waren en dingen als instappen, uitstappen, bandenspanning en spiegels.

Door de laatste les heb ik het laatste beetje zelfvertrouwen gehad om volgende week zelfverzekerd de lesauto in te stappen! Ik ben ervan overtuigd dat ik volgende week zal slagen en zelfstandig kan autorijden. Al is het idee wel een beetje eng om alleen in de auto te zitten.