Autorijschool Amersfoort Vathorst? Rijschool Alex!

Autorijschool Amersfoort Vathorst? Bij Rijschool Alex krijg je de eerste autorijles samen met een vriend(in) gratis!

Eerste rijles samen met een vriend(in)?
Ga jij binnenkort beginnen met rijlessen en vind je dat best wel spannend? Wees gerust: je bent niet de enige! Daarom kun je bij Rijschool Alex met een vriend(in) jullie eerste rijles samen volgen. Ben je minimaal 16,5 jaar oud en woonachtig in Amersfoort Vathorst? Meld je in december aan bij Rijschool Alex en krijg deze duoles ook nog eens gratis.*

Eerste rijles gratis
Wil je de eerste rijles niet samen met een vriend(in) volgen, maar gewoon in je eentje? Ook dan krijg je van Rijschool Alex deze eerste les gratis*! Ben je benieuwd hoe de rijlessen eruit zien? Lees het dagboek van een van onze leerlingen!

Rijles bij Rijschool Alex
Je wordt binnen de regio opgehaald en afgezet waar je wil: thuis, op school, bij een vriend(in). De auto waarin je rijdt is niet te groot en niet te klein. Zo ben je goed voorbereid op zelfstandig rijden nadat je geslaagd bent. We kiezen auto’s uit die prettig in gebruik, veilig en comfortabel zijn. Ben je benieuwd hoe de lessen ingedeeld zijn? Lees hier verder!

* De gratis les spaar je op tot het einde van je rijlessen: je betaalt dan niets voor de laatste les voor het examen. Deze actie geldt alleen wanneer je uit Amersfoort Vathorst komt en wanneer je ook bij Rijschool Alex al je autorijlessen blijft volgen. De actie is geldig wanneer je je aanmeldt in december, je hoeft niet perse ook al te starten in december.
Eerste rijles gratis samen met een vriend(in)

Normale pakketprijs €1425,-
20 lessen van 90 min €1340
Examen € 225
Totaal € 1565
Korting €140

Schrijf je in

Neem contact op

Autorijschool Amersfoort

Alex jr.

Rijinstructeur

(+31)(6) 53 30 05 78


Petra

Rijinstructeur

(+31)(6) 20 64 76 79


Hester

Rijinstructeur

(+31)(6) 52 62 07 95